Medicina Regenerativa: Veritats i Mites

La Penya Barcelonista del Perelló us convida a la Xerrada sobre la Medicina regenerativa: Verdades y Mitos.

A càrrec de la Dra. Montserrat García Balletbó, presidenta de la Fundació García Cugat per a la investigació biomèdica. Llicenciada i Doctorada en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. És especialista en Anatomia Patològica. Va ser Metgessa Assistent en la Càtedra d’Histologia i Anatomia Patològica de l’Hospital Clínic de Barcelona. És especialista en anatomia patològica i investigadora en tractaments biològics de regeneració dels teixits. Amb la col·laboració de la Dra. Ana Wang Saegusa van ser pioneres el 2004 en la utilització de factors de creixement per a rejovenir els teixits o reparar lesions de la pell. Dirigeix la Unitat de Medicina Regenerativa de l’Hospital Quirón de Barcelona i del centre de medicina antienvelliment WGB Regeneración junt amb la Dra. Ana Wang Saegusa. A l’any 2010 inicia la investigació amb cèl·lules mare en l’equip del Dr. Ramón Cugat.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 8 de setembre a les 20:00 a la Sala Polivalent de l’Hotel d’Entitats, situat al carrer de Gayarre, núm. 65, del Perelló.

La Dra. Montserrat Garcia-Balletbo participará este sábado 8 de septiembre como conferenciante sobre la medicina regenerativa en el Perelló.

Síguenos

Recientes

Encuéntranos en Facebook