El Dr. Ramon Cugat inaugura la nova gespa de la UE Aldeana

El camp de la UE Aldeana ha estrenat la nova gespa artificial aquest diumenge, els 7150 m2 de l’anterior gespa que comptava ja amb 16 anys d’ús, han estat substituïts per la gespa Team Master 40 de nova generació, instal·lada per l’empresa especialitzada en minimitzar l’impacte amb el medi ambient, Sports & Lanscape SL. També el camp ja compta amb la instal·lació de nous canons de reg i s’ha instal·lat gespa artificial al camp annex d’escalfament de l’Aldeana.

La inauguració de la nova gespa ha comptat amb el convidat d’honor el Dr. Ramon Cugat Bertomeu, que ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament, posteriorment s’ha procedit al descobriment de la placa i tallada inaugural de la cinta a les mateixes instal·lacions de la UE Aldeana.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea : “Com Ajuntament estem molt contents de la implantació de la nova gespa, primer que tot, perquè és una promesa més complida per part nostra, per una part en la nova il·luminació que vam fer a l’inici de la legislatura i ara el canvi de gespa, deixem el camp de La Unió, amb una instal·lació de primer ordre i un dels millors camps de futbol del territori. També cal afegir, les accions que hem treballat aquesta legislatura en quan a millores o noves instal·lacions esportives, a part de les dos al camp de futbol, la remodelació de la pista de tennis, l’adequació de la sala esportiva per a la pràctica del bàsquet, la pista de petanca, l’adequació de la pista de bitlles o la instal·lació de dos pistes de pàdel, demostra en la feina de l’Ajuntament per fomentar l’esport a l’Aldea durant aquesta legislatura, ha estat molt important”.

Una gespa d’una generació molt avançada, remarcava el Dr. Ramon Cugat : ”Aquesta gespa ajudarà a millorar la tècnica dels jugadors. Una gespa que s’ha de cuidar i els jugadors han d’adequar les seues botes, i no jugar amb botes per gespa natural. Això és el que hem vist amb molts futbolistes espanyols i aquest és el gran error. Estarem en forma per jugar a futbol ,mai jugarem a futbol per estar en forma”.

D’altra banda el president de la UE Aldeana Xavi Pino remarcava l’esforç que ha fet l’Ajuntament per aconseguir aquesta nova gespa: “Un plaer per al poble i per als membres de la junta tenir al Dr. Ramon, no tinc paraules per descriure l’esforç que ha fet l’Ajuntament i l’Alcalde Xavier Royo, només cal veure la instal·lació esportiva com estava i com està ara, com deia el Dr. Ramon amb les lesions, hem tingut molta sort per l’estat amb el qual es trobava el terreny de joc. Som un club petit que està creixent moltíssim gràcies al projecte futbolístic que vam començar fa 9 anys i els resultats els tenim amb el 1er equip, l’any passat vam quedar campions i enguany estic convençut que arribarem fins al final”.

Després del actes protocol·laris tenia lloc l’encesa d’un castell de focs a càrrec dels Diables d’Aldaia, una musclada per tots els assistents patrocinada per Cepromar i el partit del primer equip de la UEA, que s’afegia a la festa guanyant per 4 a 1 al Jesús Catalònia.

Síguenos

Recientes

Encuéntranos en Facebook